Algemeen
Als u vragen heeft over het kopen van een origineel schilderij of print, of als u niet zeker weet hoe de algemene voorwaarden van toepassing kunnen zijn op uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Webshop orderbevestiging en verzending
Wij bieden veilige betaling via PayPal, iDeal, Bancontact etc. We accepteren ook betalingen met creditcard (Visa, Mastercard, American Express) en directe bank overschrijvingen. Houd er rekening mee dat bij rechtstreekse overboeking, de zending wordt voorbereid zodra de betaling is ontvangen.

Verzendvoorwaarden

Onze pakketten worden meerdere keren per week verzonden. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen voorbereid, u ontvangt binnen enkele dagen na de orderbevestiging via e-mail van ons een track & trace-code. Doorgaans duurt het tussen 2-4 dagen voor een pakket om aan te komen, afhankelijk van de bestemming. roxier verzendt wereldwijd; de verzendingskosten die van toepassing zijn op uw land worden automatisch berekend. Let op: internationale douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

We verpakken het kunstwerk veilig in lagen bubbeltjesplastic met een houten plaat, verpakt in een verstevigde kartonnen doos.

Als u schade ziet wanneer uw pakket wordt afgeleverd, kunt u de verzending weigeren als [beschadigd – terug naar afzender] of u laat de koeriersdienst de tracking markeren als [beschadigd ontvangen, onder voorbehoud van verdere inspectie]. Gelieve de claim onmiddellijk in te dienen! U moet alle dozen en verpakkingsmateriaal bewaren. Wanneer u belt, heeft u het tracking nummer van uw pakket nodig, een beschrijving van de schade en de waarde ervan. Maakt u foto’s van het beschadigde pakket, en stuur ze naar roxier met de info van uw acties erop.

Priority zending
Als u het kunstwerk op een specifieke datum wilt ontvangen, neem contact met ons op voor de opties. 

Kunst op maat
Bij ontvangst van uw opdracht voor kunst op maat, ontvangt u van ons een specificatie met planning en prijs van kunstwerk (+ verzending).

Als uw kunstwerk op maat voltooid is, ontvangt u foto’s per email. Aanpassingen in kleuren palet zijn mogelijk. Pas na uw definitieve goedkeuring en betaling bereiden we de levering van uw kunstwerk voor. Houd er rekening mee dat de kunstwerken op maat moeten worden betaald in € (EUR); daarom kan de prijs voor een opdracht veranderen als gevolg van schommelingen in wisselkoersen als u de transactie in een andere valuta voltooid.

Retourzendingen en annuleringen
Als u producten wilt retourneren, moeten ze binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd voor terugbetaling. Items moeten in hun originele staat zijn. U bent ervoor verantwoordelijk dat het artikel in de oorspronkelijke staat en zonder schade aan roxier wordt geretourneerd. Verzendkosten worden niet terugbetaald. roxier zal de kosten van het artikel volledig terugbetalen, houd er echter rekening mee dat als u het artikel via PayPal hebt betaald, PayPal u kosten in rekening kan brengen voor het retourneren van het bedrag en eventuele gemaakte kosten niet door roxier worden gedekt.

​​In het onwaarschijnlijke geval van een probleem met de kwaliteit van het product of als u het verkeerde product hebt ontvangen, zullen wij de situatie zo snel mogelijk naar uw tevredenheid oplossen. Neem contact met ons op om de gewenste actie af te stemmen.

roxier behoudt zich het recht voor om een ​​bestelling in de webshop te annuleren als de prijs of een van de specificaties van een artikel niet correct wordt weergegeven. Als het te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo! Houd in gedachten dat een origineel kunstwerk € 350 en hoger is, kunst op papier +/- € 129 en beperkte oplages +/- € 79.

Privacy beleid
Deze website verzamelt geen andere persoonlijke gegevens dan die zijn ingevoerd door degenen die onze producten kopen. Alle informatie die wordt verstrekt om een ​​product te kopen, wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt en wordt niet bekendgemaakt aan derden. Creditcardgegevens worden alleen bewaard als het verwerkingsbedrijf dit vereist om de goedkeuring van de transactie door de klanten aan te tonen.