Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter

Nederlandse kunstenaar Rotterdam

kunstenaar Nederland Ronald Hunter
Nederlandse kunstenaar 2024 - Roxier Art

De Nederlandse kunstenaar
Ronald Hunter

De Rotterdamse kunstschilder Ronald Hunter is vooral bekend door zijn abstracte kunstwerken. Veelal grote kleurrijke werken die een eye-catcher zijn in iedere woning of kantoor.

Originele schilderijen en toch betaalbaar

Wil je toch een leuk en betaalbaar schilderij in huis dan zijn misschien de werken van Ronald Hunter een optie? Deze Nederlandse kunstenaar maakt diverse stijlen abstracte schilderijen en probeert deze ook zo betaalbaar mogelijk te houden.

Schilderij kopen woonkamer
Schilderijen in een woonkamer
Abstracte schilderij Groot
Abstracte schilderij Oranje
Abstracte schilderij Blauw
Abstracte schilderij Grafisch
Abstracte schilderij Pop Art
Abstracte schilderij Stadsgezicht

Gratis verzending in Nederland en België

Nederlandse kunstenaar portret
Nederlandse kunstenaar in zijn studio

Top verkopende kunstenaar

Ronald Hunter verkoopt op alle grootste kunstplatformen wereldwijd en staat vaak in de lijst van best verkopende artiest.

Wereldwijd verkocht

De schilderijen van Ronald hangen niet alleen in Nederland. De meeste werken hangen in het buitenland bij particulieren en bedrijven. Tot nu toe hangen zijn werken in bijna 60 verschillende landen.

Maakt kunst in opdracht

Ronald denkt ook graag mee met de klant. Zo richten hij vaak huizen en bedrijven in met zijn kunst. Wil je ook een op maat gemaakt schilderij? Kijk dan naar mogelijkheden >>

De prijs van een schilderij

Schilderij kopen modern

Type kunstenaar

Veelzijdige kunstenaar

In de studio van roxier werkt Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter dagelijks aan zijn oeuvre. Ronald is een veelzijdig artiest; zijn werk omvat diverse abstracte en moderne stijlen. Toch is het werk van Ronald makkelijk te herkennen aan de gelaagdheid in kleuren en texturen.

schilderij kopen abstract
schilderij kopen abstract

achtergrond kunstenaar

Grafisch kunst

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de overstap naar schilderen maakte. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een duidelijke grafische, street art-stijl. Hij vindt inspiratie in straataffiches, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren terwijl ze over elkaar worden geplakt. Ronald wil dit effect bereiken in zijn schilderijen door meerdere lagen verf en textuur aan te brengen, en door het gebruik van typografische vormen.

Schilderij kopen betaalbaar

kleurgebruik

Kunstenaars Kleuren

De expressionistische kleurlagen in snelle, krachtige penseelstreken creëren een gevoel van beweging, wat zijn jeugdig enthousiasme reflecteert. Elk stuk is uniek, en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en een gevoel van diepte. Het werk is bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen, een gevoel van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.Voor roxier creëert Ronald kunst op maat; binnen zijn brede scala aan stijlen kan Ronald originele kunst maken in iedere gewenste kleur en formaat. En dit voor een betaalbare prijs, want Ronald vindt dat kunst kopen transparant en betaalbaar moet zijn.


art gallery - Roxier Art
Schilderij kopen - kamer
combinatie schilderijen en kleur kamer

Wat is er belangrijk voor een kunstenaar?

Als kunstenaar vind ik het belangrijk om een eigen stijl te hebben. Ik maak mijn kunst volgens bepaalde regels, die geven me houvast bij wat ik wil maken. In mijn abstracte werk bijvoorbeeld, bouw ik de kleuren met gelaagdheid van acrylverf en ik gebruik een lichte textuur om diepte toe te voegen

schilderij kopen huiskamer
combinatie kleuren interieur

Hoe werkt de kunstenaar?

Ronald Hunter werkt vanuit zijn studio in hartje Rotterdam. Deze Rotterdamse kunstenaar maakt kleurrijke abstracte schilderijen.

art gallery - Roxier Art

De Nederlandse kunstenaars

In Nederland zijn er veel bekende kunstenaars, zeker in het verleden heeft de Nederlandse kunstenaar grote namen. Neem nu Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn, maar er zijn ook hedendaagse kunstenaars die het niet slecht doen in de kunstwereld. Helaas zijn dit vaak kunstenaars die te bewonderen zijn in musea en niet voor iedereen bereikbaar zijn om een mooi werk thuis te kunnen hangen.

Betaalbare Nederlandse kunst

Wil je toch een leuk en betaalbaar schilderij in huis dan zijn misschien de werken van Ronald Hunter een optie? Deze Nederlandse kunstenaar maakt diverse stijlen abstracte schilderijen en probeert deze ook zo betaalbaar mogelijk te houden.

art gallery - Roxier Art