Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Kunst op maat

Kunst op maat - Schilderij op maat
Kunst op maat
Kunst op maat - schilder

Kunst op maat, jouw schilderij,
precies naar je wensen

Bij roxier zijn we gespecialiseerd in kunst op maat voor thuis en op kantoor. We werken samen met een gerenommeerd kunstenaar Ronald Hunter – om een diversiteit aan stijlen en formaten aan te kunnen bieden. 


De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter is een meester in het creëren van abstracte en pop-art kunst. Zijn oeuvre omvat kunst die gemakkelijk opgaat in een interieur, maar ook statement pieces die de show stelen. Binnen zijn brede scala aan stijlen, kan Ronald kunst maken in elke kleurstelling en afmeting. En omdat hij de kunstwerken in onze studio maakt, kunnen we de prijzen betaalbaar houden, zelfs voor grote schilderijen.

Lees meer over onze 4 eenvoudige stappen hieronder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Blauw schilderij woonkamer
Blauw schilderij woonkamer

Kunst op maat: jouw schilderij, precies naar je wensen

Lees meer over onze 4 eenvoudige stappen hieronder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Art gallery - Modern schilderij

Interesse in een schilderij op maat?

Bekijk onze complete collectie schilderijen online of in de galerie.

art gallery - Roxier Art
Stappen plan - Kunst op maat
Stappen plan – Kunst op maat

Begrijpen van de kunst opdracht

Om de opdracht goed te begrijpen, werken we graag met een (ontwerp) briefing van de klant. Een briefing vertelt ons niet alleen het aantal en het type kunstwerken, maar ook de gewenste stijl, het gewenste kleuren palet en de formaten. Als u nog geen gedetailleerde briefing heeft, kunnen we u op basis van uw wensen adviseren. Alle foto’s van de kamer of ontwerp schetsen zijn welkom, en gebruiken als inspiratiebron voor onze digitale kunstschets.

Schets voor - kunst op maat
Schets voor – kunst op maat

Voorbereiden van digitale kunst schets

Indien nodig, maken we vrijblijvend een digitale schets van de besproken kunst opdracht. Binnen een paar dagen na de briefing ontvangt u een digitale kunst schets – of schetsen als meerdere opties gewenst zijn. Deze schets is open voor discussie, en aanpassingen zijn eenvoudig te maken in dit stadium.

Interieurdesign professionals kunnen deze kunst schets bovendien in hun presentatie gebruiken.


Creatie - kunst op maat
Creatie – kunst op maat

Creatie van kunst op maat

Na uw goedkeuring van de digitale schets, gaat Ronald Hunter aan het werk om de kunst te creëren. Afhankelijk van het aantal en type kunstwerken, hebben we ongeveer 1-2 weken nodig om de opdracht te maken. We houden u met regelmaat op de hoogte, en u ontvangt afbeeldingen zodra de kunstwerken voltooid zijn. Op dit punt, zijn kleine aanpassingen in het kleuren palet nog mogelijk.

Kunst op maat - verzenden
Kunst op maat – verzenden

Verzending naar goedkeuring

De kunstwerken kunnen meestal binnen 5 werkdagen na de definitieve goedkeuring worden verzonden. Elk schilderij wordt verpakt in een verstevigde kartonnen doos, beschermd met een houten plaat. Elke verpakking wordt verzekerd gestuurd, en u ontvangt van ons een tracking code. We houden onze verzendkosten laag, en verschepen wereldwijd met gerenommeerde koeriersdiensten. Doorgaans ontvangt u de kunstwerken binnen 2 werkdagen na verzending. Neemt u contact op als u het via express verzending wilt ontvangen.

art gallery - Roxier Art