Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Kunstgalerie Delft

de mooiste foto’s in de kunstgalerie in Delft

In onze kunstgalerie in Delft vindt u altijd dat ene speciale kunstwerk dat u meteen prachtig vindt. Kunst moet mensen aanspreken en wanneer u op zoek bent naar een mooi werk, is het goed om ook vooral online te kijken wat er allemaal is. Bij ons ziet u meteen het ruime aanbod en is het makkelijk om een keuze te maken. De kunstgalerie in Delft zorgt ook voor kunstwerken die volledig op maat zijn gemaakt. U krijgt dus een origineel kunstwerk thuisgestuurd dat niemand anders heeft. De schilderijen en de foto’s uit de kunstgalerie in Delft zijn te koop binnen uw budget.

Zoekt u een abstracte foto waarbij het stadsleven centraal staat? Dan zijn de foto’s van Ferry Passchier echt iets voor u. Deze close-ups van gebouwen spreken tot de verbeelding en geven een mooi grafisch effect. Kiest u liever voor landschapsfotografie? Ook dan hebben wij wat u zoekt! De foto’s van Joost Holthuizen zijn zowel in kleur als in zwartwit te verkrijgen en tonen onder andere imposante bergen en spiegelende meren. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over een van de kunstwerken uit de collectie.

Betaalbare kunst bij de kunstgalerie in Delft

Onze kunstgalerie in Delft heeft niet alleen een diverse collectie, maar ook betaalbare kunst. Dat is altijd fijn, maar vooral ook wanneer u voor de eerste keer gaat kopen omdat de drempel op die manier aanzienlijk lager is. Het is altijd leuk om te kiezen voor een uniek kunstwerk waar u zelf inspraak op heeft gehad. In onze art gallery in Delft staan wij voor u klaar om u te adviseren. Elke aankoop is speciaal en wij laten u dan ook graag van tevoren zien wat de mogelijkheden zijn. Door een foto van uw interieur toe te sturen, kunnen wij snel zien wat past en wat niet. Uiteraard ligt de keuze geheel bij u en kunt u aangeven welke kleuren u graag in een schilderij wilt zien.[handy_woo_codes items_number=”8″ columns_number=”4″ title=”nieuwe kunstwerken” el_class=”additional-products”]

neem snel contact op

Wilt u meer informatie over de kunstgalerie in Delft? Bel dan even, zodat wij snel kunnen vernemen wat uw wensen zijn op het gebied van een mooi kunstwerk. Bij ons kunt u ook gemakkelijk zoeken in het assortiment door een kleur te selecteren. Alle schilderijen en foto’s met die kleur, bijvoorbeeld blauw of rood, worden dan meteen zichtbaar in een handig overzicht. Een keuze maken voor een bepaalde stijl gaat op deze manier ook veel sneller. De foto’s worden in onze eigen studio afgedrukt op high-gloss fotopapier en zijn dus van heel hoge kwaliteit. Meer informatie? Mail ons op info@roxier.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug.