Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Modern art gallery Amsterdam

Koop kunst in de modern art gallery in Amsterdam

Moderne kunst is altijd speciaal. Het roept emoties en gevoelens op en het brengt kleur in de ruimte. Een mooi schilderij in felle kleuren doet het dan ook heel goed boven de bank. Een uniek kunstwerk kopen doet u natuurlijk niet zonder eerst goed te kijken naar de mooiste kunst. Bij Roxier kunt u in de modern art gallery in Amsterdam de schilderijen en foto’s van diverse kunstenaars bekijken. Hier vindt u onder andere kunstwerken met geometrische patronen, mixed media en pop-art schilderijen die een echt statement vormen in uw huis.


Kunst aan de muur - Abstract schilderij
Abstract schilderij
Kunst aan de muur - Grafisch schilderij
Grafisch schilderij

Shop de mooiste schilderijen in onze art gallery

De grootste kunst collectie bestaat uit abstracte schilderijen. Ideaal te combineren met een modern interieur. Veel werken zijn te bezichtigen in onze kunst galerie want naast dat er op maat schilderijen gemaakt worden hebben wij ook een grote voorraad schilderijen die we kunnen tonen. galerie >>

Art gallery - Kunst kopen

Koop kunst in de modern art gallery in Amsterdam

Moderne kunst is altijd speciaal. Het roept emoties en gevoelens op en het brengt kleur in de ruimte. Een mooi schilderij in felle kleuren doet het dan ook heel goed boven de bank. Een uniek kunstwerk kopen doet u natuurlijk niet zonder eerst goed te kijken naar de mooiste kunst. Bij Roxier kunt u in de modern art gallery in Amsterdam de schilderijen en foto’s van diverse kunstenaars bekijken. Hier vindt u onder andere kunstwerken met geometrische patronen, mixed media en pop-art schilderijen die een echt statement vormen in uw huis.

Wij kunnen voor u ook een ontwerp maken wanneer u een foto van de ruimte stuurt. Soms is het lastig om zelf te beslissen welk formaat geschikt is. Door de schets krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. U kunt kiezen voor een verticale ligging, horizontaal of vierkant. Ook de kleuren kunnen worden aangepast. De kunstenaar maakt er een uniek geheel van, waarvan u heel zeker weet dat het mooi zal komen te hangen. Bekijk hier de collectie >>

Art gallery - Nieuwe kunstwerken

Advies van Modern Art gallery in Amsterdam

Goed advies is uiteraard heel erg belangrijk. Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken. Of het nu voor thuis of kantoor bedoeld is. Moderne kunst kan overal.

Ongetwijfeld kent u de iconische pop-art schilderijen uit de jaren ’60 met kleurrijke gezichten en patronen. In onze modern art gallery in Amsterdam kunt u de pop-art schilderijen voor een goede prijs aankopen. Kies zelf de kleur of de afmeting en zorg voor een goede lijst. U kunt voor de lijst kiezen uit verschillende materialen. Het kunstwerk wordt snel gemaakt, meestal duurt dit zo’n 2 weken.

Gedurende die tijd wordt u door ons op de hoogte gehouden van de voortgang. Of het nu een foto of een schilderij betreft, alle werken worden netjes afgewerkt zodat de kleuren lange tijd mooi blijven. Kijk dus online in de modern art gallery in Amsterdam en maak uw keuze! Voor uw woning, vakantiehuis of misschien zelf wel voor op kantoor zodat u iets heeft om elke dag even van te genieten. Bekijk de nieuwe kunstwerken >>


Abstracte schilderij Groot
Abstracte schilderij Pop Art
Abstracte schilderij Blauw
Abstracte schilderij Rood blauw
Abstracte schilderij Oranje
Abstracte schilderij Stadsgezicht

art gallery - Kunst aan de muur

Minimalistische

Kunstenaar Ronald Hunter creëert in zijn minimalistische schilderijen een spel van lijnen en kleurvlakken. Deze kunstwerken zijn bij ons in de modern art gallery in Amsterdam te koop en passen goed tegen een lichte, egale wand. Ze zijn zeer geschikt voor zowel de huiskamer als het kantoor. Geïnspireerd door het werk van Mondriaan, zijn dit echt schilderijen waar u naar kunt blijven kijken.

Alle kunstwerken worden gesigneerd en u ontvangt een Certificaat van Echtheid bij de bezorging. Op deze manier weet u zeker dat u een schilderij koopt van een vooraanstaande kunstenaar. Meer informatie? Mail ons op info@roxier.nl.

Art gallery - Abstracte kunst

Kunst kopen? Wij helpen je graag verder

Onze kunst is zeer geschikt voor iedere interieur stijl en kantoor omgeving. We werken regelmatig samen met professionals zoals interieurontwerpers, om de kunstvisie van de ontwerper tot leven te brengen. Niet alleen met kunst die gemakkelijk opgaat in een interieur, maar ook met statement pieces die de show stelen. Bekijk hier enkele recente projecten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of laat ons team een digitale schets maken van uw wensen. Wij staan klaar om met uw verzoek aan de slag te gaan.

Gratis verzending in Nederland en België

De Art gallery Collectie