Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Moderne kunst

Betaalbare kunst
Betaalbare kunst

Wat is Moderne kunst?

 • Wat is moderne kunst?
  Moderne kunst is een breed begrip dat verwijst naar kunst die is geproduceerd vanaf het einde van de 19e eeuw tot op heden.
 • Waar kun je moderne kunst bekijken?
  Moderne kunst kan bekeken worden in musea voor moderne kunst of hedendaagse kunst, galeries, en kunstbeurzen.
 • Waar kun je moderne kunst kopen?
  Moderne kunst kan gekocht worden bij veilinghuizen, galeries en online platforms voor kunstverkoop.
 • Van welke periode loopt moderne kunst?
  Moderne kunst loopt vanaf het einde van de 19e eeuw tot op heden.
 • Wat zijn de eigenschappen van moderne kunst?
  Eigenschappen van moderne kunst zijn onder andere afwijzing van traditionele representatieve kunstvormen, interesse in nieuwe manieren van werkelijkheidsweergave, en experimenten met nieuwe materialen en technieken.
 • Wat zijn de belangrijkste kunstenaars in de moderne kunst?
  Belangrijke kunstenaars in de moderne kunst zijn onder andere Pablo Picasso, Salvador Dalí, Andy Warhol, Jackson Pollock, en Frida Kahlo.
Art gallery - abstract schilderij
Art gallery - Abstract schilderij

Moderne kunst bekijken

Abstracte schilderijen in onze Art gallery. Bekijk het complete ove/moderne-schilderijen/rzicht van schilderijen >>

Art gallery - Modern schilderij

Moderne schilderijen

Moderne kunst bekijken en bewonderen in
onze galerie >>


Moderne kunst collectie

Algemene informatie over “Moderne kunst”

Moderne kunst is een breed begrip dat verwijst naar kunst die is geproduceerd vanaf het einde van de 19e eeuw tot op heden. Het is een periode van kunstgeschiedenis die wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan stijlen, technieken en artistieke bewegingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van moderne kunst is de afwijzing van traditionele representatieve kunstvormen. In plaats daarvan zijn moderne kunstenaars geïnteresseerd in het verkennen van nieuwe manieren om de werkelijkheid te representeren en te communiceren.

Een belangrijke stroming binnen de moderne kunst is het expressionisme, dat zich richt op de emotionele expressie van de kunstenaar. Andere belangrijke stromingen zijn het surrealisme, dat zich richt op de verbeelding en het onderbewuste, en het abstracte expressionisme, dat zich richt op de emotionele expressie door middel van abstracte vormen en kleuren.

Een andere belangrijke beweging binnen de moderne kunst is het conceptualisme, waarbij de nadruk ligt op het idee achter het kunstwerk in plaats van op de esthetische kwaliteit ervan. Conceptuele kunstwerken kunnen bijvoorbeeld bestaan uit teksten, instructies, foto’s of andere niet-traditionele media.

Art gallery

Koop kunst van opkomende kunstenaars: Opkomende kunstenaars zijn vaak minder bekend dan gevestigde kunstenaars. En verkopen hun kunst vaak voor lagere prijzen.
Door kunst te kopen van opkomende kunstenaars kun je originele stukken kopen voor een betaalbare prijs. En je ondersteunt tegelijkertijd nieuwe en opkomende talenten.

Zoek naar kunst op online veilingen: Online veilingen bieden vaak een brede selectie van kunstwerken aan. Die je tegen een redelijke prijs kunt kopen.
Op veilingen kun je soms zelfs kunstwerken vinden van bekende kunstenaars die voor een lage prijs worden aangeboden.

Om betaalbare kunst te krijgen bezoek lokale kunstbeurzen en kunstmarkten. Veel steden organiseren lokale kunstbeurzen en kunstmarkten waar kunstenaars hun werk tentoonstellen en verkopen. Door naar deze evenementen te gaan, kun je kunstwerken bekijken en kopen. Die misschien niet op andere plaatsen worden verkocht. Bovendien is het vaak mogelijk om direct met de kunstenaar te onderhandelen over de prijs.


Onze Moderne kunst stijlen

Galerie stijl - Abstract
De grootste collectie die wij presenteren in onze galerie is abstracte kunst / schilderijen
Galerie stijl - Portret
Handgeschilderde portretten in Pop Art stijl. Originele werken en gelimiteerde edities.
Galerie stijl - POP Art
Wil je een kunstwerk dat echt opvalt en van de muur knalt! kijk dan naar onze POP Art collectie
Art gallery

Blij zijn met je moderne kunst die je koopt

Waar vind je nu echt betaalbare kunst van hoge kwaliteit? Door de lijn tussen kunstenaar en koper zo kort mogelijk te maken, houden we de prijzen scherp.

Betaalbare kunst voor iedereen

Stel je voor, je bent net verhuisd naar een nieuwe woning, en de inrichting is zo goed als klaar. Het enige wat rest is iets moois aan de muur. Waar begin je met zoeken? Je komt al snel uit bij webshops waar ze een ruime keuze aan posters hebben, maar je wilt eigenlijk iets origineels. Dan begint het lastig te worden.. want waar vind je originele kunst zonder dat je de hoofdprijs betaalt? Lang verhaal kort: de muur blijft blanco: “Daar moeten we nog wat mee”.

Zonde, vinden wij. Want, kunst in huis doet leven. Kunst hoort een plek in huis te krijgen, om de oh zo belangrijke finishing touch te geven. Eentje waar je nog jaren van kunt genieten. En wat is er mooier dan kunst direct uit de studio te kopen?

Een groot deel van onze collectie wordt namelijk in onze studio in Rotterdam gemaakt. Daarnaast werken we samen met een selecte groep kunstenaars, die net als ons vinden dat kunst voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Met zijn brede collectie stijlen en thema’s vindt u zeker iets dat bij uw smaak en interieurstijl past.

We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je lang van de schilderijen kunnen genieten. En omdat we het grotendeels in eigen beheer verkopen, kunnen we de kwaliteit garanderen.

Betaalbare moderne kunst op maat

Kunstenaar Ronald Hunter is onze residentiële kunstenaar, en werkt iedere dag in de studio. Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper tot hij de volledig overschakelde op schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben Ronalds kleurrijke, levendige schilderijen een prachtige grafische, street art-stijl. Hij vindt inspiratie in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren wanneer ze op elkaar worden geplaatst en worden afgescheurd in stedelijke ruimtes. Ronald wil dit effect bereiken in zijn schilderijen door meerdere lagen verf en textuur en de integratie van typografie.

We hebben een groot aanbod van zijn werk, en bovendien is hij beschikbaar om een schilderij op maat te maken.

Neem contact op

Laat je inspireren door de collectie van Ronald Hunter en onze andere kunstenaars, en maak je minder druk over het prijskaartje. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende aanvraag. We helpen je graag om het juiste formaat en stijl voor je huis te vinden.

En wil je een werk in het echt bewonderen? Maak een afspraak om langs te komen in de galerie (open op afspraak).

Op de hoogte blijven van nieuw werk en speciale acties? Volg ons op Instagram!

Art gallery

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur verbetert de uitstraling van een ruimte en geeft een persoonlijke touch. Het kan een gevoel van stijl en smaak tonen en een gesprek op gang brengen. In de zoektocht naar kunst aan de muur hoef je geen kunstkenner te zijn. Laat je gevoel spreken en bepaal wat mooi is in combinatie met de kleuren in je huidige interieur. Op onze site vind je een complete collectie van verschillende stijlen en kleuren die hopelijk een goed beeld geven en een aanvulling zijn voor je interieur. Lees meer >>

Abstracte Kunst

Abstracte kunst in onze Art gallery

Wat is abstracte kunst ? Het is een kunstvorm waarbij geen herkenbare objecten of figuren worden afgebeeld, maar waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van kleur, vorm en compositie. Abstracte kunst leent zich goed in het modern interieur, het laat zich makkelijk combineren. Abstractie kan ook nog verdeeld worden in verschillende stijlen.zoals; Geometrich, expressionisme, kubisme en abstraheren. Lees meer >>


Kunst kopen

Kunst kopen

Kunst kopen kan een spannende en lonende ervaring zijn, of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een mooi kunstwerk voor aan de muur. Er zijn echter een paar dingen waar je op moet letten voordat je een aankoop doet. Wat voor soort kunstwerk zoek je, wat is je budget? Verschillende onderdelen om rekening mee te houden bij kunst kopen. Wij helpen je een eindje op weg in de zoektocht om kunst te kopen. Lees meer >>

Moderne kunst

Moderne Schilderijen

Opzoek naar een modern schilderij? Wij hebben een compleet overzicht van kleurrijke abstracte schilderijen die in ieder interieur passen. Met een grote, kleine, vrolijke of zakelijke uitstraling. Bekijk de collectie om te zien of jouw smaak ook vertegenwoordigd is? Bekijk de collectie moderne schilderijen >>

Art gallery