Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Open Bordjes

Open Open Open bordjes

We mogen weer, Roxier is open! Winkels, horeca, theaters, festivalterreinen èn hun bezoekers hebben er maandenlang naar gesnakt. Geïnspireerd door deze maatschappelijke vreugde presenteert Ronald Hunter zijn kunstwerk/installatie Open Open Open bordjes. Dag en nacht, en in het kader van ART Rotterdam 2021, te bezichtigen bij galerie Roxier in hartje Rotterdam.

Als er één ding de afgelopen tijd duidelijk is geworden, is dat wel het belang van de behoefte om samen te bekijken en te beleven. Nu onder meer restaurants, festivals, theaters, winkels en musea weer OPEN mogen, maken we daar maar al te graag gebruik van.

Te zien bij art gallery Roxier Rotterdam

Tijden Art-Rotterdam Week zijn we niet alleen extra open in het weekend maar kun je ook komen kijken naar de speciaal installatie van de “Open Open Open Bordjes”. Zeker ‘s avonds is deze neon verlichting een ware kermis sensatie met een knipoog naar alle shoarma zaken in Rotterdam.

De nederlandse kunstenaar Ronald Hunter exposeert met nieuwe werken in onze galerie en is ook in deze periode te ontmoeten voor uitleg en achtergrond van zijn werk.[handy_woo_codes items_number=”8″ columns_number=”4″ title=”nieuwe kunstwerken” el_class=”additional-products”]

kunst kopen in de kunstgalerie in Rotterdam

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, is het tijd om uw persoonlijke wensen door te geven. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken voor de afmeting. Dit is niet alleen mogelijk bij de diverse schilderijen, maar ook bij de foto’s. Ze worden voor u gedrukt op de hoogste kwaliteit en voordat de kunstwerken worden verzonden, wordt er altijd een laatste check gedaan. In onze kunstgalerie in Rotterdam wordt hard gewerkt om voor iedereen een prachtig schilderij te maken. De kunstenaar die deze schilderijen maakt, Ronald Hunter, heeft vele jaren ervaring en heeft een grote naam opgebouwd. Werk van hem is te vinden in collecties in binnen- en buitenland. Wanneer u een werk van hem aankoopt, zal dit door uw klanten dus zeker worden opgemerkt.

een verhoogde productiviteit

Over kunst is algemeen bekend dat het de productiviteit op de werkvloer vergroot. Het is dus zeker niet alleen goed om kunst te kopen omdat het mooi is. Onze kunstgalerie in Rotterdam toont ook voorbeelden van eerdere projecten, zodat u een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Heeft u een lege muur die gevuld moet worden? Stuur dan gerust eens een foto naar onze art gallery in Rotterdam en wij stellen vrijblijvend een digitale schets voor u op. U mailt ons gewoon op info@roxier.nl met al uw vragen. Bestellingen kunt u gewoon via de website plaatsen uiteraard.