Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

art rotterdam 2020

Art Rotterdam 2020

Waarschijnlijk heb je het wel aan zien komen door alle mooie posters die in de stad hangen: Art Rotterdam 2020 is weer begonnen! Tijdens de Art Week zijn er allerlei kunst activiteiten te beleven. Zo zijn er beurzen, tentoonstellingen, rondleidingen, performances en nog veel meer.

Van 6 februari tot 9 februari kun je je onderdompelen in kunst, architectuur en design. De main stage is de Van Nelle Fabriek; hier vindt de kunstbeurs plaats met een grote diversiteit aan kunstenaars en galeries. Verder zijn er nog locaties als het Museumpark, Kop van Zuid en 4 Havengebied waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Voor kaartjes kun je naar de website van Art Week Rotterdam 2020, hier vind je ook meer informatie over het programma en praktische informatie.

Speciale Actie voor Art Rotterdam 2020

Speciaal voor Art Rotterdam heeft onze kunstenaar ROCO Studio een print gemaakt van zijn best selling kunstwerk ‘Biting Lip in Neon‘. Deze nieuwe print ‘Riso Biting Lip‘ is tijdens Art Week verkrijgbaar in twee kleuren. De felle neon kleur van het origineel is omgezet in zachte pastel tinten.

Je kunt deze deze prachtige limited edition print online kopen; maar je kan natuurlijk ook langskomen in onze galerie in Delfshaven. Naast limited editions hebben we namelijk een mooie collectie originele schilderijen en fotografie.

Speciale editie voor Art Rotterdam 2020: Limited Edition “Biting Lip” van ROCO Studio

Onze galerie

Roxier Art is de no-nonsense art gallery uit Delfshaven, Rotterdam. Bij ons vind je prachtige originele werken van een kleine selectie kunstenaars. Betaalbare kunst, die vaak gemaakt wordt in onze eigen studio. De gehele collectie kun je online bekijken en kopen. Maar mocht je het werk eerst in het echt willen zien, dan ben je van harte welkom in onze galerie.

Ronald Hunter

Allereerst bieden we het werk van Ronald Hunter, onze residential artist. Zijn abstracte schilderijen worden direct uit zijn studio in onze galerie verkocht. Naast zijn unieke schilderijen, maakt Ronald ook schilderijen in opdracht.

De expressionistische kleurlagen in snelle, krachtige penseelstreken creëren een gevoel van beweging. Elk schilderij is uniek en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en een gevoel van diepte. Met het kunstwerk wordt deze sfeer naar de omringende ruimte gebracht. Hierdoor wordt een gevoel van energie of rust gecreëerd, afhankelijk van het kunstwerk.

Naar de collectie van Ronald Hunter >>

Ellen-Claire

Vervolgens Ellen-Claire Boomsma, een portret kunstenares. Ze zet vrouwen in al hun kracht en kwetsbaarheid treffend neer. Sensueel, bloeddoorlopen, goudomrand: haar vrouwen dagen je uit, trekken aan je, intrigeren en doorgronden je. De focus ligt hierbij altijd op de ogen. Hier ligt volgens Ellen-Claire de oorsprong van hun kracht, maar ook van hun kwetsbaarheid.

Ze heeft inmiddels geëxposeerd bij verschillende bedrijven en galerieën, waaronder galerie de Roos van Tudor te Leeuwarden, de Hanzehof in Zutphen en Tresoar in Leeuwarden. Verder is haar werk te bewonderen in galerie Yvonne Hallema in Borne en Galerie Slagmaat in Woerden. We zijn dan ook enorm trots dat we haar werk mogen verkopen.

Naar de collectie van Ellen-Claire >>

ROCO Studio

ROCO Studio is net als Ellen-Claire een vermaard portretkunstenaar, maar meer in expressieve stijl. Deze kunstenaar staat erom bekend dat hij graag stijlen en disciplines mixt, bovendien is hij niet bang voor kleur. Je komt vaak neon tegen in zijn werk. We kunnen met recht zeggen dat je bij ROCO moet zijn als je op zoek bent naar statement pieces.

Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in onze studio in Rotterdam. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privé-woningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU.

Naar de collectie van ROCO Studio >>

Fotografen Joost Holthuizen en Ferry Passchier

Fotografie om verliefd op te worden. Droom weg bij de prachtige landschappen van Joost Holthuizen, of laat je  verrassen door de minimalistische architectuur van Ferry Passchier. In verschillende formaten verkrijgbaar. Zwart wit of kleur, er is voor elk wat wils. We drukken de foto’s af in onze studio, op high-gloss photo-paper, dus hoge kwaliteit is gegarandeerd.

Naar de fotografie collectie >>