Ellen-Claire Kunstenaar (portrait)Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge

Welkom in de rauwe wereld van Ellen-Claire, die haar vrouwen in al hun kracht en kwetsbaarheid laat zien. Sensueel, bloeddoorlopen, goudomrand – altijd dagen ze je uit, trekken ze aan je, intrigeren en doorgronden ze je met hun ogen, waarin hun kracht en hun kwetsbaarheid ligt.

Sinds haar afstuderen aan Academie Minerva richt Ellen-Claire zich in haar werken vooral op de zeggingskracht van ogen. De ogen van haar vrouwen en van eenieder die voor de hare verschijnt. Haar werken centreren zich rond haar interesse in de kracht en ‘power’ van vrouwen.

Ze heeft inmiddels geëxposeerd bij verschillende bedrijven en galerieën, waaronder galerie de Roos van Tudor te Leeuwarden, Unilever te Rotterdam, de Hanzehof in Zutphen, Tresoar in Leeuwarden, galerie Yvonne Hallema in Borne, Galerie Slagmaat in Woerden en Masters of LXRY in RAI Amsterdam.

Op 1 oktober is Ellen-Claire te zien bij het programma “Sterren op het doek” gepresenteerd door Özcan Akyol waar ze naast twee andere kunstenaars een portret maakt van een bekende Nederlander. Deze aflevering staat Caroline de Bruijn van GTST in de spotlight om geportretteerd te worden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.