Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Traffic Pink

1,260.00

Handgeschilderd schilderij

opgespannen op houtenframe

Formaat: 85×85 cm. incl.lijst

De nieuwe kunst serie “Traffic” wordt gekenmerkt door grafische vormen in contrasterende kleuren. Ronald heeft ieder schilderij opgebouwd uit vele lagen acrylverf. De verschillende kleurlagen zijn nog deels zichtbaar, wat het schilderij prachtig diepte geeft. Dit schilderij wordt geleverd met een naturel houten baklijst.

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter.

Bekijk meer werken in de serie “Traffic”

Wil je dit schilderij in een ander formaat of kleurenpalet ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Op voorraad

Beschrijving

Een levendig schilderij dat zich kenmerkt door grafische kleuren en zachte, ronde vormen. De gelaagdheid van dit kunstwerk verleent de vormen een intrigerende dynamiek, vergelijkbaar met het vloeiende verkeer dat zich langs beweegt. Dit kleurrijke kunstwerk maakt deel uit van de betoverende serie genaamd “Traffic,” waarin diverse varianten in afmetingen en kleurschakeringen worden gecreëerd. Elk van deze kunstwerken is met liefdevolle hand vervaardigd door de bekwame Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter.

Details
 • Roze blauw schilderij, gemaakt door Ronald Hunter
 • Handgeschilderd schilderij
 • Acryl verf en acryl verf op canvas.
 • Ronald gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • Dit schilderij is inclusief baklijst (gemaakt van hout).
 • Gesigneerd door kunstenaar, op de voorkant (RH initialen) en ook achterkant
 • Met officieel Certificaat van Echtheid

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
 • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Roze Blauw Schilderij – Met mooie vormen en meerdere lagen van acrylverf heeft Roland een nieuwe serie gemaakt, ‘Traffic’. Dit vintage stijl schilderij zorgt voor rust in de kamer en past ook gemakkelijk in uw interieurstijl. Het schilderij is opgebouwd uit vele lagen acrylverf, en wordt geleverd met een houten baklijst.

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Neem gerust contact op als je een ander formaat  wilt ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.