Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

LOVE in Technicolor – Modern schilderij

299.00

De kleurrijke schilderijen van Ronald Hunter zijn van een zeldzame frisheid. ‘LOVE in Technicolor’ is een prachtig kleurrijk schilderij waar de liefde vanaf spat. Modern schilderij in neon kleuren in LOVE.

Canvas prints – Betaalbare schilderijen
Dit schilderij is een canvas print opgespannen op een houten frame en klaar om op te hangen.

Formaat: 80×80 cm.

Een lijst is optioneel. We bieden hoogwaardige houten baklijsten aan, in naturel hout of zwart. Ook bieden we de optie om een lijst in een custom kleur te ontvangen; kies de optie “custom lijst” en stuur ons een bericht met de gewenste kleur voor de lijst.

Beschrijving

Ronald Hunter’s levendige schilderijen stralen een zeldzame frisheid uit. Zijn meesterwerk, getiteld ‘LOVE in Technicolor’, is een prachtig kleurenpalet waar de passie van liefde tot leven komt. In zowel kunst als muziek wordt het tijdloze thema van liefde vaak verkend, en in dit typografische kunstwerk domineren neon roze en sprankelend geel, waardoor een visueel festijn ontstaat dat de zintuigen betovert.

Details
Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos en beschermd met houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is vereist bij ontvangst.