Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Neon Girl – Modern schilderij

499.00

Hoge kwaliteit print op canvas, inclusief bijpassende lijst

‘Neon Girl’ maakt deel uit van ‘Pop Art Girl’, een serie schilderijen waarin Ronald Hunter een vrouwelijk portret combineert met typografische vormen. In combinatie met het neon roze is dit kunstwerk een prachtig statement.

Canvas prints – Moderne schilderijen

Dit kunstwerk is gedrukt op canvas. Het wordt opgespannen op houten frame, en geleverd met een naturel houten lijst (klaar om op te hangen). Een deel van de lijst is neon roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk.

Formaat: 80×120 cm (met lijst: 85×125 cm).

Wil je dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neem contact op met Roxier Art.

Beschrijving

“Neon Girl” is een schitterend onderdeel van de betoverende serie “Pop Art Girl” van Ronald Hunter, waarin hij vrouwelijke portretten naadloos verweeft met typografische elementen. Dit kunstwerk vormt een adembenemend statement, waarbij het levendige neon roze de toeschouwer omarmt met een onmiskenbare visuele kracht.

Gedrukt op canvas, wordt dit meesterwerk zorgvuldig opgespannen over een stevig houten frame en gepresenteerd met een verfijnd naturel houten lijst, klaar om met trots aan de muur te pronken. De houten omlijsting, deels geschilderd in een neon roze tint, is doordacht ontworpen om perfect aan te sluiten bij de stijl van het kunstwerk. Deze creatie straalt niet alleen vakmanschap uit, maar nodigt de kijker ook uit om de grenzen van traditionele kunst te verkennen en te omarmen.

 

Details
  • Een Pop Art portret (Neon Girl), gemaakt door Ronald Hunter.
  • Mixed Media Print op Canvas.
  • Afgedrukt op hoge kwaliteit canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame. Het frame heeft een haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Dit schilderij is inclusief houten baklijst (van natuurlijk eiken), gedeeltelijk in neon roze geschilderd.
Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

‘Neon Girl’ maakt deel uit van de pop art portret serie ‘Pop Art Girl’, een verzameling schilderijen waarin Ronald Hunter een portret combineert met typografische vormen. Niet alleen is dit kunstwerk in combinatie met het neon oranje een levendig statement. Dit kunstwerk wordt daarnaast geleverd met een naturel houten lijst, sommige delen zijn roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk.

Het schilderij is verkrijgbaar in een standaard formaat. Neem gerust contact op als u een ander formaat wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.