Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Vermeerlism – Incl. Lijst

499.00

Vermeer’s meesterwerk ‘Meisje met de parel’ vermengd met graffiti.

Dit kunstwerk is gedrukt op canvas in onze studio, en bevestigd op houten frame. U ontvangt het kunstwerk inclusief baklijst (geschilderd in bordeaux rood). Klaar om op te hangen.

Lees meer over onze lijsten hier

Formaat: 90×110 cm.

Dit schilderij is een digitaal kunstwerk in beperkte oplage, 50 stuks. Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio.
Meer weten over ROCO Studio? Lees hier meer over de kunstenaar.

Beschrijving

Details
 • Vermeer Meisje met de Parel, digitaal kunstwerk, gemaakt door ROCO Studio
 • Afgedrukt op hoge kwaliteit canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • In houten baklijst, geschilderd in rijke bordeauxrode kleur.
 • Gelimiteerde oplage van 50.
 • Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio
 • Met certificaat van echtheid.

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en om het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
 • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst

 

Over het kunstwerk

Zoals we weten spreekt het verhaal van Vermeer’s meesterwerk ‘Meisje met de parel’ tot ieders verbeelding. Met de bedoeling het Vermeer meisje naar de 21ste eeuw te vertalen, heeft ROCO Studio er een digitaal kunstwerk van gemaakt met urban tintje. ROCO heeft hiervoor het originele beeld vermengd met graffiti. Met behulp van gepigmenteerde afdrukken van hoge kwaliteit, met als gevolg hiervan voor levendige en duurzame kleuren zorgen. Vervolgens wordt dit kunstwerk afgedrukt op canvas van hoge kwaliteit. Tot slot, gemonteerd op een houten frame. U ontvangt dit kunstwerk daardoor klaar om op te hangen. Bovendien wordt het werk geleverd in baklijst.

Wilt u op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.

Met de ROCO-collectie mixen we stijlen en disciplines; je zult nooit hetzelfde originele kunstwerk twee keer vinden. Hier moet u zijn als u op zoek bent naar statement pieces. Bovendien passen de heldere en kleurrijke kunstwerken in elke omgeving. Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in de studio in Rotterdam, Nederland. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privé-woningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU. Wilt u op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.