85 x 85 cm - € 499

My Yellow Square – Incl Lijst – Ronald Hunter

499.00

Een kunstwerk met een intens gele kleur aangebracht in een bijna krijtachtige textuur. Dit heldere abstracte schilderij brengt een lichte energie in de kamer.

Formaat: 85×85 cm.

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over onze schilderijen in opdracht hier .

Dit schilderij is inclusief zwarte baklijst (gemaakt van hout). Lees meer over onze lijsten hier .

Wil je dit schilderij in een ander formaat of kleurenpalet ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Beschrijving

Details
 • Warm schilderij, gemaakt door Ronald Hunter
 • Acryl Verf & Lichte Textuur
 • Ronald gebruikt alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • Gesigneerd door kunstenaar, op de voorkant (RH initialen) en ook achterkant
 • Met officieel Certificaat van Echtheid
 • Dit schilderij is bovendien inclusief houten lijst (natuurlijk eiken)

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
 • Tot slot zorgen diverse lagen noppenfolie ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt je van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.
Over het kunstwerk

Op zoek naar een warm schilderij? My Yellow Square is een kunstwerk met een intens gele kleur aangebracht in een bijna krijtachtige textuur. Laag op laag acrylverf worden aangebracht in stevige penseelstreken, waardoor golven van intense levendige kleuren ontstaan. Dit heldere abstracte schilderij brengt een lichte energie in de kamer en past ook gemakkelijk in je interieurstijl.

Neem gerust contact op als je een ander formaat of een custom lijst wilt ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.

ronald hunterRonald Hunter

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter (1973) is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald heeft een achtergrond in grafisch ontwerp; je vindt hierdoor vaak grafische elementen en typografie terug in zijn werk.

Een aantal jaren geleden verruilde Ronald zijn commerciële carrière voor die van onafhankelijk kunstenaar. Sindsdien heeft hij zijn schilderijen verkocht aan kantoren, winkels en privé-woningen over de hele wereld. Tot nu toe in meer dan 50 landen!

Op 22 oktober is Ronald te zien bij het programma “Sterren op het doek” gepresenteerd door Özcan Akyol waar ze naast twee andere kunstenaars een portret maakt van een bekende Nederlander. Deze aflevering staat Caroline de Bruijn van GTST in de spotlight om geportretteerd te worden.