90 x 90 cm - €1999

The Blonde 2022

1,999.002,169.00

Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald Hunter dit prachtige schilderij gemaakt. Op weergaloze wijze heeft hij neon kleurblokken, typografie en een abstract portret samengebracht.

Wilt u dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neemt u dan contact op met ons.

Beschrijving

Details
 • Abstract portret (pop art stijl), gemaakt door Ronald Hunter
 • Acryl Verf & Lichte Textuur
 • Ronald gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • Bovendien gesigneerd door kunstenaar, op de achterkant.
 • Kies het gewenste formaat in het drop down menu.
 • Dit schilderij is inclusief houten baklijst (van natuurlijk eiken), gedeeltelijk in neon roze geschilderd

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden beschermd met houten plaat.
 • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is vereist bij ontvangst.

Abstract Portret – Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald Hunter dit prachtige schilderij gemaakt. Ronald gebruikte lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren, en je kunt zien dat hij met typografische vormen speelde. Bovenop trok hij een gezicht, met harde lijnen, grof geverfd. Slechts de helft is zichtbaar, waardoor de andere helft tot uw verbeelding spreekt.

Neem gerust contact op als u een ander formaat of een custom lijst wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.

Extra informatie

Lijst

Alleen schilderij, + Natuurlijk Eiken Lijst, + Zwarte Lijst, + Custom Kleur Lijst

ronald hunterRonald Hunter

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter (1973) is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald heeft een achtergrond in grafisch ontwerp; je vindt hierdoor vaak grafische elementen en typografie terug in zijn werk.

Een aantal jaren geleden verruilde Ronald zijn commerciële carrière voor die van onafhankelijk kunstenaar. Sindsdien heeft hij zijn schilderijen verkocht aan kantoren, winkels en privé-woningen over de hele wereld. Tot nu toe in meer dan 50 landen!

Op 22 oktober is Ronald te zien bij het programma “Sterren op het doek” gepresenteerd door Özcan Akyol waar ze naast twee andere kunstenaars een portret maakt van een bekende Nederlander. Deze aflevering staat Caroline de Bruijn van GTST in de spotlight om geportretteerd te worden.