140x180 cm - € 699

Botanical Green – Ronald Hunter

699.00899.00

Een kleurrijk tweeluik van Ronald Hunter. ‘Botanical Green’ is een prachtig schilderij van een zonovergoten groene tuin, met exotische planten.

Formaat van elk schilderij: 70×90 cm.

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees hier meer over onze schilderijen in opdracht hier .

Een lijst is niet inbegrepen. Wil je dit schilderij in een ander formaat, of met lijst ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Gecreëerd door: Ronald Hunter Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Details
  • Botanisch schilderij, gemaakt door Ronald Hunter
  • Acryl verf op canvas.
  • Ronald gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Gesigneerd door kunstenaar, op de voorkant (RH initialen) en ook achterkant
  • Met officieel Certificaat van Echtheid
  • Een lijst is niet inbegrepen. Neem contact op als u dit werk met lijst wilt ontvangen.

 

Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken tot slot alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is daardoor vereist bij ontvangst.
Over het kunstwerk

Een kleurrijk tweeluik van Ronald Hunter is van een zeldzame frisheid. ‘Botanical Green’ is een prachtig botanisch schilderij van een zonovergoten groene tuin, met exotische planten. Met verschillende groene tinten en lagen, voor een tropisch gevoel

Neem gerust contact op als je een ander formaat  wilt ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.

ronald hunterRonald Hunter

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter (1973) is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald heeft een achtergrond in grafisch ontwerp; je vindt hierdoor vaak grafische elementen en typografie terug in zijn werk.

Een aantal jaren geleden verruilde Ronald zijn commerciële carrière voor die van onafhankelijk kunstenaar. Sindsdien heeft hij zijn schilderijen verkocht aan kantoren, winkels en privé-woningen over de hele wereld. Tot nu toe in meer dan 50 landen!

Op 22 oktober is Ronald te zien bij het programma “Sterren op het doek” gepresenteerd door Özcan Akyol waar ze naast twee andere kunstenaars een portret maakt van een bekende Nederlander. Deze aflevering staat Caroline de Bruijn van GTST in de spotlight om geportretteerd te worden.