Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Color Me Mint

149.00

Als multidisciplinair kunstenaar is ROCO gefascineerd door vele vormen van kunst. En zeefdrukken is daar zeker een van. Geïnspireerd door krachtige en zelfverzekerde vrouwen maakte ROCO deze serie bestaande uit drie statement pieces. Zowel los als samen vormen ze een krachtig en helder beeld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren in beperkte oplage van 50 stuks.

Materiaal: acryl verf op hoogwaardig papier (240gr).

Formaat: 40×40 cm

Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio.

Bekijk ook de andere kunstwerken uit de serie ‘Color Me‘. En wil je meer weten over ROCO Studio? Lees hier meer over de kunstenaar.

Kies je optionele lijst in het keuzemenu hieronder. Lees hier meer over onze aluminium lijsten.

Beschrijving

Details
  • Mint groen zeefdruk, gemaakt door ROCO Studio
  • Acryl neon verf, zeefdruk op hoogwaardig papier.
  • Verkrijgbaar in 1 formaat (40×40 cm), in een gelimiteerde oplage van 50
  • Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio
  • Met officieel Certificaat van Echtheid
  • Een lijst is optioneel (maak je keuze in het drop down menu)

 

Verzending
  • Onze kunstwerken op papier worden verzonden in een verstevigde buis, of een stevige kartonnen doos (indien met lijst).
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken bovendien alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvang je van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Mint Groen zeefdruk – Dit prachtige statement piece van ROCO Studio zal je huis een uplift geven. Ontworpen en hand gedrukt door ROCO Studio op hoogwaardig papier. Je ontvangt dit kunstwerk in een stevige buis.

Neem gerust contact op als je een custom lijst wilt ontvangen.

Met de ROCO-collectie mixen we stijlen en disciplines; je zult nooit hetzelfde originele kunstwerk twee keer vinden. Hier moet je zijn als je op zoek bent naar statement pieces. Bovendien passen de heldere en kleurrijke kunstwerken in elke omgeving. Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in de studio in Rotterdam, Nederland. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privéwoningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU.

Wil je op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.