Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Traffic FC Brown- Modern schilderij

299.00

Kwalitatieve canvasafdruk, professioneel opgespannen op hout

Uit 2023 komt de serie “Traffic Full Color”, deze bonte gekleurde serie zal het huis veel meer extra kleur gaan geven.

Canvas prints – Moderne schilderijen
“Traffic Full Color Brown” is een canvas print opgespannen op een houten frame. Met een haak aan de achterkant is het kunstwerk klaar om op te hangen.

Formaat: 80×80 cm.

Een lijst is niet inbegrepen; je kunt deze als extra optie kiezen. Onze hoogwaardige houten baklijsten zijn verkrijgbaar in naturel hout of zwart. Ook bieden we de optie om een lijst te ontvangen in een aangepaste kleur. Selecteer de “custom lijst” optie en stuur ons een bericht met jouw gewenste kleur voor de lijst.

 

Beschrijving

In de serie Traffic Full Color uit 2023 brengt Ronald Hunter een levendige explosie van kleur naar het interieur. Deze veelkleurige serie voegt aanzienlijk meer kleur toe aan de leefruimte. Wat dit werk extra opmerkelijk maakt, is de groenblauwe achtergrond die contrasteert met de warme voorgrondkleuren. Ronald Hunter hanteert hierbij een ongebruikelijke volgorde door eerst warme kleuren te introduceren en pas daarna de koudere tinten, wat bijdraagt aan de opvallende visuele impact van het kunstwerk.

Details
Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos en beschermd met houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is vereist bij ontvangst.