Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

French Girl in Pink – Modern schilderij

499.00

Mooie canvasprint opgespannen op een robuust houten frame + zwarte lijst

‘French Girl in Pink’ is een portret print op canvas en maakt deel uit van de ‘Pop Art Girl’ serie. In deze serie schilderijen combineert Ronald Hunter een vrouwelijk portret met typografische vormen.

Dit kunstwerk is gedrukt op canvas, opgespannen op houten frame, en is klaar om op te hangen. Het schilderij is inclusief zwarte houten lijst.

Formaat: 80×80 cm (met lijst: 85×85 cm).

Wil je dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neem contact op met Roxier Art.

Beschrijving

Details
  • Een Pop Art Portret Print, gemaakt door Ronald Hunter.
  • Mixed Media Print op Canvas.
  • Afgedrukt op hoge kwaliteit canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame. Het frame heeft een haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Dit schilderij is inclusief zwart houten baklijst.
Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

‘French Girl in Pink’ is een portret print en maakt deel uit van de pop art serie ‘Pop Art Girl’, een verzameling schilderijen waarin Ronald Hunter een portret combineert met typografische vormen. Niet alleen is dit kunstwerk in combinatie met het neon roze een levendig statement. Dit kunstwerk wordt daarnaast geleverd met een zwart houten lijst.

Het schilderij is verkrijgbaar in een standaard formaat van 90x90cm. Neem gerust contact op als u een ander formaat wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg Ronald Hunter op Instagram.