Skip to main content

XL Close Your Eyes – Incl Lijst – Ronald Hunter

3,720.00

Enorm schilderij voor een vulling van de gehele wand: ‘XL Close Your Eyes 125×125 cm’. Ge├»nspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald dit prachtige kunstwerk gemaakt. Met een achtergrond in grafisch ontwerp, speelt Ronald graag met vorm en typografie. Gecombineerd met het neon oranje en grijzen kleurenpalet is dit schilderij een levendig statement. Het schilderij is inclusief zwarten lijst, gemaakt van hout.

Formaat canvas: 120×120 cm
Formaat inclusief lijst: 125×125 cm

Wilt u dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neemt u dan contact op met ons.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Details
  • XL Portret, gemaakt door Ronald Hunter
  • Acryl Verf & Lichte Textuur
  • Ronald gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Bovendien gesigneerd door kunstenaar, ook op de achterkant.

 

Finish:
  • UV spray om de kleuren fris te houden en om het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Maak kennis met het XL Portret ‘Close your eyes’ (120x120cm). Ge├»nspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald dit prachtige kunstwerk gemaakt. Met een achtergrond in grafisch ontwerp, speelt Ronald graag met vorm en typografie. ‘Pop Art’ is een serie schilderijen waarin hij een portret combineert met typografische vormen. Gecombineerd met het neon oranje en grijzen kleurenpalet is dit schilderij een levendig statement.

Neem gerust contact op als u dit werk in een ander formaat wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.