Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Miss Liz – Moderne schilderijen

499.00

Hoge kwaliteit canvasprint opgespannen op houten frame + baklijst in bijpassende kleur

Maak kennis met “Miss Liz”. Een prachtig abstract portret dat typografische vorm- en kleurblokken samenbrengt. Bovenop een iconisch portret, grof geschilderd. De lichte kleurtinten geven het kunstwerk een mooie frisheid.

Dit kunstwerk is gedrukt op canvas. Het wordt opgespannen op houten frame, en geleverd met een naturel houten lijst (klaar om op te hangen). De lijst is helderblauw geschilderd, in dezelfde kleur blauw als de print.

Canvasformaat: 90 × 90 cm (met lijst: 95 × 95 cm).

Canvas prints – Moderne schilderijen

Wil je dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neem contact op met Roxier Art.

 

Beschrijving

Maak kennis met “Miss Liz” – een betoverend abstract portret van “Elizabeth Taylor” dat verschillende typografische vormen en kleurblokken harmonieus samenbrengt. Het portret, ruw geschilderd en iconisch, wordt verrijkt door subtiel aangebrachte lichte kleurtinten, die het kunstwerk een verfrissende uitstraling geven.

Dit unieke kunstwerk is vervaardigd op hoogwaardig canvas en zorgvuldig opgespannen op een houten frame. Het wordt geleverd met een naturel houten lijst, waardoor het direct klaar is om op te hangen. De omlijsting is geschilderd in een helderblauwe tint die perfect overeenkomt met de blauwe kleur in de print, waardoor een samenhangend en esthetisch geheel ontstaat.

 

Details
  • Een vintage portret (Miss Liz – Pop Art Girl), gemaakt door Ronald Hunter.
  • Mixed Media Print op Canvas.
  • Afgedrukt op hoge kwaliteit canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame. Het frame heeft een haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Dit schilderij is inclusief houten baklijst (van natuurlijk eiken), in blauw geschilderd.
Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Maak kennis met “Miss Liz”. Een prachtig abstract portret dat typografische vorm- en kleurblokken samenbrengt. Bovenop een iconisch portret, grof geschilderd. De lichte kleurtinten geven het kunstwerk een mooie frisheid. Het kunstwerk is gedrukt op canvas, en is aan de achterkant gesigneerd door Ronald.

Het wordt geleverd met een houten baklijst. De lijst is blauw geschilderd om bij het kunstwerk te passen.

Het schilderij is verkrijgbaar in een standaard formaat. Neem gerust contact op als u een ander formaat wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.