Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

XL Pop Song – Ronald Hunter

Enorm schilderij voor een vulling van de gehele wand: ‘Pop Song XL 150×150 cm’. Ge├»nspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald dit prachtige kunstwerk gemaakt.
Met een achtergrond in grafisch ontwerp, speelt Ronald graag met vorm en typografie. Gecombineerd met het neon roze en goudbruine kleurenpalet is dit schilderij een levendig statement.

Formaat: 150×150 cm

Wilt u dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neemt u dan contact op met ons.

Beschrijving

Details
  • XL Pop Art Portret, gemaakt door Ronald Hunter
  • Acryl Verf & Lichte Textuur
  • Ronald gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Bovendien gesigneerd door kunstenaar, ook op de achterkant.

 

Finish:
  • UV spray om de kleuren fris te houden en om het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Maak kennis met XL Pop Art Portret ‘Neon Squares’ (150x200cm). Ge├»nspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, heeft Ronald dit prachtige kunstwerk gemaakt. Met een achtergrond in grafisch ontwerp, speelt Ronald graag met vorm en typografie. ‘Pop Art’ is een serie schilderijen waarin hij een portret combineert met typografische vormen. Gecombineerd met het neon roze en goudbruine kleurenpalet is dit schilderij een levendig statement.

Neem gerust contact op als u dit werk in een ander formaat of met een lijst wilt ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk? Volg hem op Instagram.