Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Drowning Mickey – ROCO Studio

149.00

Een unieke combinatie van ‘Drowning Girl’ van Roy Lichtenstein en Mickey Mouse. Geef je interieur een boost met dit prachtige statement piece van ROCO Studio.

Dit is een digitale editie van het originele kunstwerk gemaakt door ROCO Studio. Geprint op hoogwaardig papier (240gr), in beperkte oplage van 50 edities.

Formaat: 70×70 cm (27.6×27.6 inch)

Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio.

Kies je voorkeursformaat en optionele lijst in het keuzemenu hieronder. Lees hier meer over onze aluminium lijsten.

Beschrijving

Details
  • Pop Art Print, gemaakt door ROCO Studio
  • Afgedrukt op hoogwaardig papier (240 grams).
  • Verkrijgbaar in 1 formaat (70×70 cm), in een gelimiteerde oplage van 50
  • Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio
  • Met officieel Certificaat van Echtheid
  • Een lijst is optioneel (maak je keuze in het drop down menu)
Verzending
  • Onze kunstwerken op papier worden verzonden in een verstevigde buis, of een stevige kartonnen doos (indien met lijst).
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken bovendien alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvang je van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.

Pop Art print –  Dit prachtige statement piece van ROCO Studio zal je huis een uplift geven. Ontworpen en geprint door ROCO Studio op hoogwaardig papier. Je ontvangt dit kunstwerk in een stevige buis.

Neem gerust contact op als je een custom lijst wilt ontvangen.

Met de ROCO-collectie mixen we stijlen en disciplines; je zult nooit hetzelfde originele kunstwerk twee keer vinden. Hier moet je zijn als je op zoek bent naar statement pieces. Bovendien passen de heldere en kleurrijke kunstwerken in elke omgeving. Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in de studio in Rotterdam, Nederland. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privé-woningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU.

Wil je op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.