Speciale Actie – Art Week Rotterdam 2020

art rotterdam week 2020
Art Week Rotterdam 2020

Art Rotterdam 2020

Waarschijnlijk heb je het wel aan zien komen door alle mooie posters die in de stad hangen: Art Rotterdam 2020 is weer begonnen! Tijdens de Art Week zijn er allerlei kunst activiteiten te beleven. Zo zijn er naast beurzen en  tentoonstellingen ook rondleidingen, performances en nog veel meer. Bovendien heeft Roxier Art tijdens de Art een speciale actie!

Van 6 februari tot 9 februari kun je je onderdompelen in kunst, architectuur en design. De main stage is de Van Nelle Fabriek; hier vindt de kunstbeurs plaats met een grote diversiteit aan kunstenaars en galeries. Verder zijn er nog locaties als het Museumpark, Kop van Zuid en 4 Havengebied waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Voor kaartjes kun je naar de website van Art Week Rotterdam 2020, hier vind je ook meer informatie over het programma en praktische informatie.

Art Rotterdam 2020

Speciale Actie voor Art Week Rotterdam 2020

Speciaal voor Art Week Rotterdam 2020 heeft onze kunstenaar ROCO Studio een prachtige riso print gemaakt van zijn best selling kunstwerk ‘Biting Lip in Neon‘. Deze nieuwe print ‘Riso Biting Lip‘ is tijdens Art Week verkrijgbaar in twee kleuren. De felle neon kleur van het origineel is omgezet in zachte pastel tinten.

Je kunt deze deze prachtige limited edition print online kopen; maar je kan natuurlijk ook langskomen in onze galerie in Delfshaven. Naast limited editions hebben we namelijk een mooie collectie originele schilderijen en fotografie.

art rotterdam week 2020
Art Week Rotterdam 2020

Onze galerie

Roxier Art is de no-nonsense art gallery uit Delfshaven, Rotterdam. Bij ons vind je prachtige originele werken van een kleine selectie kunstenaars. Betaalbare kunst, die vaak gemaakt wordt in onze eigen studio. De gehele collectie kun je online bekijken en kopen. Maar mocht je het werk eerst in het echt willen zien, dan ben je van harte welkom in onze galerie.

Naar de collectie >>

art rotterdam 2020
art week rotterdam 2020
art rotterdam 2020
art rotterdam 2020