Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Betaalbare kunst van hoge kwaliteit

Waar vind je nu echt betaalbare kunst van hoge kwaliteit? Door de lijn tussen kunstenaar en koper zo kort mogelijk te maken, houden we de prijzen scherp.

Betaalbare kunst voor iedereen

Stel je voor, je bent net verhuisd naar een nieuwe woning, en de inrichting is zo goed als klaar. Het enige wat rest is iets moois aan de muur. Waar begin je met zoeken? Je komt al snel uit bij webshops waar ze een ruime keuze aan posters hebben, maar je wilt eigenlijk iets origineels. Dan begint het lastig te worden.. want waar vind je originele kunst zonder dat je de hoofdprijs betaalt? Lang verhaal kort: de muur blijft blanco: “Daar moeten we nog wat mee”.

Zonde, vinden wij. Want, kunst in huis doet leven. Kunst hoort een plek in huis te krijgen, om de oh zo belangrijke finishing touch te geven. Eentje waar je nog jaren van kunt genieten. En wat is er mooier dan kunst direct uit de studio te kopen?

Een groot deel van onze collectie wordt namelijk in onze studio in Rotterdam gemaakt. Daarnaast werken we samen met een selecte groep kunstenaars, die net als ons vinden dat kunst voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Met zijn brede collectie stijlen en thema’s vindt u zeker iets dat bij uw smaak en interieurstijl past.

We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je lang van de schilderijen kunnen genieten. En omdat we het grotendeels in eigen beheer verkopen, kunnen we de kwaliteit garanderen.

Betaalbare kunst op maat

Kunstenaar Ronald Hunter is onze residentiƫle kunstenaar, en werkt iedere dag in de studio. Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper tot hij de volledig overschakelde op schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben Ronalds kleurrijke, levendige schilderijen een prachtige grafische, street art-stijl. Hij vindt inspiratie in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creƫren wanneer ze op elkaar worden geplaatst en worden afgescheurd in stedelijke ruimtes. Ronald wil dit effect bereiken in zijn schilderijen door meerdere lagen verf en textuur en de integratie van typografie.

We hebben een groot aanbod van zijn werk, en bovendien is hij beschikbaar om een schilderij op maat te maken.

Neem contact op

Laat je inspireren door de collectie van Ronald Hunter en onze andere kunstenaars, en maak je minder druk over het prijskaartje. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende aanvraag. We helpen je graag om het juiste formaat en stijl voor je huis te vinden.

En wil je een werk in het echt bewonderen? Maak een afspraak om langs te komen in de galerie (open op afspraak).

Op de hoogte blijven van nieuw werk en speciale acties? Volg ons op Instagram!