Betaalbare kunst van hoge kwaliteit

Waar vind je nu echt betaalbare kunst van hoge kwaliteit? Door de lijn tussen kunstenaar en koper zo kort mogelijk te maken, houden we de prijzen scherp.

Betaalbare kunst voor iedereen

Wij vinden dat iedereen van originele kunst moet kunnen genieten. Want, kunst in huis doet leven. En voor eerlijk geprijsde kunst, hoef je gelukkig niet ver meer te zoeken.

Een groot deel van onze collectie wordt in onze studio in Rotterdam gemaakt. Daarnaast werken we samen met een selecte groep kunstenaars, die net als ons vinden dat kunst voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Met zijn brede collectie stijlen en thema’s vindt u zeker iets dat bij uw smaak en interieurstijl past.

We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je lang van de schilderijen kunnen genieten. En omdat we het grotendeels in eigen beheer verkopen, kunnen we de kwaliteit garanderen.

betaalbare kunst
betaalbare kunst
betaalbare kunst

Betaalbare kunst op maat

Kunstenaar Ronald Hunter is onze residentiële kunstenaar, en werkt iedere dag in de studio. Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper tot hij de volledig overschakelde op schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben Ronalds kleurrijke, levendige schilderijen een prachtige grafische, street art-stijl. Hij vindt inspiratie in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren wanneer ze op elkaar worden geplaatst en worden afgescheurd in stedelijke ruimtes. Ronald wil dit effect bereiken in zijn schilderijen door meerdere lagen verf en textuur en de integratie van typografie.

We hebben een groot aanbod van zijn werk, en bovendien is hij beschikbaar om een schilderij op maat te maken.

Neem contact op

Laat je inspireren door de collectie van Ronald Hunter en onze andere kunstenaars, en maak je minder druk over het prijskaartje. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende aanvraag. We helpen je graag om het juiste formaat en stijl voor je huis te vinden.

En wil je een werk in het echt bewonderen? Maak een afspraak om langs te komen in de galerie (open op afspraak).

Op de hoogte blijven van nieuw werk en speciale acties? Volg ons op Instagram!

betaalbare kunst