Skip to main content

in het roxier kunst atelier

We begrijpen dat kunst pas echt tot leven komt als je het met eigen ogen kunt zien. Je bent daarom van harte welkom onze collectie van dichtbij te bekijken. De galerie is te vinden aan de Beukelsdijk in Rotterdam, op een steenworp afstand van het Centraal Station.

We zijn geopend op afspraak. We hanteren ruime openingstijden (‘s avonds of in het weekend horen tot de mogelijkheden). Laat het ons weten wat je uitkomt. Een bezoek verplicht je uiteraard tot niets, we laten met alle plezier het werk van onze kunstenaars zien.Ronald Hunter is een van onze kunstenaars; hij werkt vanuit het atelier aan originele kunst en schilderijen in opdracht. Ronald is gespecialiseerd in abstracte & moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleurlagen en interessante texturen. Hij heeft een achtergrond als grafisch ontwerper, en je vindt daardoor vaak elementen van grafische kunst en typografie in zijn werk terug.Daarnaast maken we de fotografie en limited editions gereed van de artiesten waar we mee samenwerken. Uiteraard onder strenge kwaliteitseisen. We vertellen je hier graag meer over. Kortom, als je ge├»nteresseerd bent in onze collectie ben je van harte welkom!

En het allerbeste.. mocht je volledig vallen voor een kunstwerk, dan kun je het direct reserveren en/of meenemen. We pakken het graag veilig voor je in, of versturen het naar het gewenste adres.