Kunst op Kantoor

kantoor kunst

Mooie kunst op kantoor zorgt voor een gevoel van welzijn, en verhoogt de productiviteit op de werkvloer. Onze kunst wordt verkocht aan bedrijven – en verfraait ook de muren van hotels en ziekenhuizen – over de hele wereld.

De eisen voor kunst op kantoor zijn anders in vergelijking met kunst voor particuliere woningen. Meestal zijn de formaten veel groter, en is het kleurpalet meer ingetogen.

De meeste bedrijven zijn op zoek naar abstracte kunst of fotografie. In onze collectie vind je een verscheidenheid aan stijlen, geschikt voor grote open ruimtes en directiekamers. Bovendien kun je bij ons terecht voor op maat gemaakte kunst.

Abstracte Kunst op kantoor

Abstracte kunst werkt goed in een kantooromgeving, omdat het de geest uitdaagt. Deze kunstvorm bevat vaak geen herkenbare objecten. Het leidt je hierdoor weg van gebaande paden, traditionele denkwijzen en verwachtingen. Het spreekt daardoor niet voor zich. Het reflecteert vaak eerder een emotie. Abstracte kunst kan dus op eindeloos veel manieren geïnterpreteerd worden. Juist vanwege die abstractie is er bovendien meer vrijheid. Je zit niet vast aan een beeld of idee dat de kunstenaar je wil opdringen. Je bent geheel vrij in de interpretatie.

Wilt u een energiek gevoel overbrengen, of juist rust? Onze collectie abstracte kunst biedt een brede selectie aan stijlen, die verschillende moods weergeven.

Ook kunt u een schilderij op maat aanvragen. Op basis van uw wensen maken we een schets, en geven we advies wat betreft kleurstelling, vorm, compositie etc. We kijken naar de afmetingen van de wanden, en de bestemming van de ruimte. Wat ons betreft mag de muur van een kantoor goed gevuld zijn. XL schilderijen komen over het algemeen het best tot zijn recht.

kantoor kunst

Fotografie op kantoor

Een mooie oversized foto is natuurlijk ook prachtig in een professionele ruimte. Om niet te veel af te leiden, is architectuur of een landschap te overwegen. Onze fotografie wordt in onze studio gedrukt op premium glossy paper. We hebben diverse formaten beschikbaar. Bekijk onze fotografie collectie hier.

minimalistisch architectuur

Wilt u weten hoe we uw bedrijfsruimte kunnen verrijken met kunst? Roxier Art adviseert, ontwerpt en maakt precies de kunst die bij uw kantoor omgeving past. We hebben klanten uit verschillende delen van de wereld geholpen bij het verwerven van op maat gemaakte kunst. Stuur ons een foto van de ruimte en we maken een digitale schets op basis van uw wensen (vrijblijvend). Neem vandaag nog contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons op Instagram.