Ben je op zoek naar kunst inspiratie? Laat je inspireren met onze sfeerbeelden, want kunst staat nooit op zich zelf, het is altijd een onderdeel van de ruimte.

groen kunst kopen

Groen staat voor groei, natuur, planten en een nieuw begin. Het weerspiegelt vrede en harmonie en geeft een gevoel van optimisme en tevredenheid. Ook is de kleur groen ideaal om bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer de natuur naar binnen te halen.

Er zijn veel manieren om een schilderij te kopen, wij geven er de voorkeur aan de lijnen tussen de maker en koper zo kort mogelijk te houden. Een schilderij kopen kan namelijk direct uit onze studio in Rotterdam. Dit verzekert je niet alleen dat je weet waar het schilderij vandaan komt en door wie het gemaakt is, je hebt zo ook persoonlijk contact met de kunstenaar.

kunst inspiratie

Om samenhang te creëren, kun je de kleuren van het schilderij laten terugkomen in accessoires, kussens, vazen of verf de tegenovergestelde muur in een kleur uit het schilderij. Deze klant uit Amerika heeft de kleuren uit het schilderij duidelijk terug laten komen in de kleuren van haar kussens. Dit zorgt voor rust en een mooi geheel.

kunst inspiratie

Geel staat voor hoop, zonneschijn en een stralende dag. Daarom is de kleur een mooie match voor een kamer waar je je dag begint, denk bijvoorbeeld aan de eetkamer of keuken. Omdat geel de creativiteit en concentratie bevordert, kun je deze kleur ook perfect als accent in de werkkamer te gebruiken. 

groot rood schilderij

Wil je originele abstracte kunst in huis, maar er niet te veel voor betalen? Dan zijn schilderijen op papier misschien wel iets voor jou. Ronald Hunter maakt veel schilderijen op papier en zijn allemaal uniek en handgemaakt. Door de grote variatie en speelse compositie van kleur en vorm past het in elk interieur. 

kunst inspiratie

Hier een fantastisch voorbeeld doormiddel van een klant foto waar je goed kan zien hoe kunst kan opgaan in een interieur. De industriële details en de kleuren van de bank en het interieur passen perfect bij het schilderij.