30 cm Ø - € 115

Perfect Pattern – Wandbord – ROCO Studio

115.00

De nieuwe ROCO collectie decoratieve wandborden. Met trots presenteren we het eerste deel in de serie.

Nu verkrijgbaar!

Delfts blauw pop art portret op hoogwaardig aardewerk.
Je ontvangt dit kunstwerk met een los ophangsysteem, deze is er makkelijk op en af te halen waardoor je hem ook in een houder kunt zetten. Mooi aan de wand, maar dus ook op een schouw, sidetable of in een open vitrinekast.
Inclusief officieel Certificaat van Echtheid

Formaat: 30 cm Ø.

Beperkte oplage van 100 stuks.

 

Meer weten over ROCO Studio? Lees hier meer over de kunstenaar.

Op voorraad

Beschrijving

Details
  • Pop Art Wandbord, gemaakt door ROCO Studio
  • Aardewerk
  • Inclusief ophangsysteem
  • Diameter: 30cm
  • Beperkte oplage van 100 stuks
  • Met officieel Certificaat van Echtheid.

 

Verzending:
  • Let op: het wandbord is verkrijgbaar als pre-order. Verwachte levertijd eind september 2021
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is vereist bij ontvangst.
Over het kunstwerk:

Pop Art Wandbord, gemaakt in onze studio door ROCO. Delfts blauw pop art portret op hoogwaardig aardewerk. Je ontvangt dit kunstwerk samen met een los ophangsysteem, deze is er makkelijk op en af te halen waardoor je hem ook in een houder kunt zetten. Mooi aan de wand, maar dus ook op een schouw of in een kast. Inclusief certificaat van echtheid. Beperkte oplage van 100 stuks.

Over de kunstenaar:

Met de ROCO-collectie mixen we stijlen en disciplines; je zult nooit hetzelfde originele kunstwerk twee keer vinden. Hier moet u zijn als u op zoek bent naar statement pieces. Bovendien passen de heldere en kleurrijke kunstwerken in elke omgeving. Als multidisciplinair kunstenaar is ROCO gefascineerd door vele vormen van kunst. Zo maakt hij naast originele schilderijen ook limited edition zeefdrukken, HQ digitale foto prints en nu dus ook wandborden.  Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in de studio in Rotterdam, Nederland. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privéwoningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU.

Wilt u op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.

ROCO Studio

ROCO Studio is gestart door een Nederlandse kunstenaar / ondernemer die bekend staat om zijn grote abstracte schilderijen. Hij wil originele kunst voor iedereen beschikbaar maken.

Als allround kunstenaar is hij gefascineerd door vele vormen van kunst. Met de ROCO-collectie combineert hij stijlen en disciplines; je ziet nooit twee keer hetzelfde originele kunstwerk.

De heldere en kleurrijke kunstwerken zijn opvallende stukken die in elke omgeving passen.