120 x 150 cm - €3500

Portret in Goud XL – Ellen-Claire

3,500.00

Ellen-Claire maakt sprekende portretten in een moderne stijl. Wat het werk van Ellen-Claire zo kenmerkend maakt, is de krachtige uitstraling van de vrouwen en de zeggingskracht van de ogen hierin.

Dit is een origineel schilderij van Ellen-Claire, opgebouwd uit lagen olieverf en acrylverf op canvas, met bladgoud accenten.

U ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen.

Afmeting: 120×150 cm.

Lees meer over kunstenaar Ellen-Claire hier.

Beschrijving

Details
  • Portret in Goud van Ellen-Claire, bekend van Sterren op het Doek portret
  • Olieverf, acryl en bladgoud op canvas.
  • Klaar om op te hangen.
  • Bovendien gesigneerd door kunstenaar, op de achterkant

 

Afwerking:
  • UV spray om de kleuren fris te houden en het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met een houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Leest u ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst.
Over de kunstenaar

Sterren op het Doek Portret Ellen-Claire – Ellen-Claire maakt sprekende portretten in een moderne stijl. Wat het werk van Ellen-Claire zo kenmerkend maakt, is de krachtige uitstraling van de vrouwen en de zeggingskracht van de ogen hierin. Volgens Ellen-Claire tonen de ogen de ziel, de essentie ervan is wat ze graag wil vangen in haar portret vrouw. Niet voor niets wordt haar werk alom geroemd, en is ze als portretschilder uitgekozen deel te nemen aan Sterren op Doek. We zijn daarom enorm trots dat we haar werk mogen verkopen.

Neem gerust contact op als u een custom lijst wilt ontvangen. Wilt u op de hoogte blijven van Ellen-Claire’s werk? Volg ons op Instagram.

Ellen-Claire Kunstenaar (portrait)Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge

Welkom in de rauwe wereld van Ellen-Claire, die haar vrouwen in al hun kracht en kwetsbaarheid laat zien. Sensueel, bloeddoorlopen, goudomrand – altijd dagen ze je uit, trekken ze aan je, intrigeren en doorgronden ze je met hun ogen, waarin hun kracht en hun kwetsbaarheid ligt.

Sinds haar afstuderen aan Academie Minerva richt Ellen-Claire zich in haar werken vooral op de zeggingskracht van ogen. De ogen van haar vrouwen en van eenieder die voor de hare verschijnt. Haar werken centreren zich rond haar interesse in de kracht en ‘power’ van vrouwen.

Ze heeft inmiddels geëxposeerd bij verschillende bedrijven en galerieën, waaronder galerie de Roos van Tudor te Leeuwarden, Unilever te Rotterdam, de Hanzehof in Zutphen, Tresoar in Leeuwarden, galerie Yvonne Hallema in Borne, Galerie Slagmaat in Woerden en Masters of LXRY in RAI Amsterdam.

Op 1 oktober is Ellen-Claire te zien bij het programma “Sterren op het doek” gepresenteerd door Özcan Akyol waar ze naast twee andere kunstenaars een portret maakt van een bekende Nederlander. Deze aflevering staat Caroline de Bruijn van GTST in de spotlight om geportretteerd te worden.