Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Kunstgalerie

Galerie (Art gallery) Roxier

Kunstgalerie (Art gallery) in Nederland

Onze Kunstgalerie is een plek voor iedereen die opzoek is naar betaalbare kunst voor in huis. Opzoek naar kleurrijke abstracte schilderijen?

Betaalbare moderne kunst kopen? In onze galerie heb je keuze uit een grote collectie originele en bovendien betaalbare schilderijen. De collectie bestaat uit o.a abstracte en pop art schilderijen van Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter (Rotterdam). Kunst kopen en bekijken kan ten eerste makkelijk in de grote online collectie via onze website. Maar ten tweede ben je ook van harte welkom in onze galerie in op de Beukelsdijk in Rotterdam.

Kunstgalerie (Kunst Collectie)
Kunstgalerie (Kunst Collectie)

Shop de mooiste schilderijen voor een betaalbare prijs.

In onze galerie richten we ons vooral op het maken van schilderijen in abstracte vormen die in veel inferieuren passen. Veel werken zijn te bezichtigen in onze galerie want naast dat er op maat schilderijen gemaakt worden hebben wij ook een grote voorraad schilderijen die we kunnen tonen.

Onze galerie biedt een unieke combinatie van kunst en interieurontwerp. We helpen niet alleen bij het vinden van kunstwerken die passen bij de persoonlijke smaak en stijl van de klant, maar geven ook advies over kleuren, stijlen en maten. We houden rekening met de kleuren en materialen in de ruimte en zoeken naar kunstwerken die hierbij aansluiten.

De galerie is gevestigd in het centrum van Rotterdam en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Parkeren kan meestal voor de deur.

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur verbetert de uitstraling van een ruimte en geeft een persoonlijke touch. Het kan een gevoel van stijl en smaak tonen en een gesprek op gang brengen. In de zoektocht naar kunst aan de muur hoef je geen kunstkenner te zijn. Laat je gevoel spreken en bepaal wat mooi is in combinatie met de kleuren in je huidige interieur. Op onze site vind je een complete collectie van verschillende stijlen en kleuren die hopelijk een goed beeld geven en een aanvulling zijn voor je interieur.

Abstracte Kunst

Abstracte kunst

Wat is abstracte kunst ? Het is een kunstvorm waarbij geen herkenbare objecten of figuren worden afgebeeld, maar waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van kleur, vorm en compositie. Abstracte kunst leent zich goed in het modern interieur, het laat zich makkelijk combineren. Abstractie kan ook nog verdeeld worden in verschillende stijlen.zoals; Geometrich, expressionisme, kubisme en abstraheren.