Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Een schilderij laten maken: Hoe werkt het?

schilderij laten maken

Waarom een schilderij laten maken?

Een groot voordeel van een schilderij laten maken, is dat het naar je wensen aangepast kan worden. Denk hierbij aan veranderingen in kleurpalet, een ander formaat, of het toevoegen van een custom lijst. Belangrijk is wel, dat bij een schilderij in opdracht, rekening wordt gehouden met de signature stijl van de kunstenaar. Iedere kunstenaar heeft nu eenmaal een bepaalde stijl of manier van werken waar ze niet te veel van kunnen afwijken.In onze galerie wordt een groot deel van de collectie van Ronald Hunter op bestelling gemaakt. Dat betekent dat hij het afgebeelde schilderij maakt als het besteld wordt. Het design is van de kunstenaar zelf, en wordt ook door hem/haar gemaakt. Alle schilderijen zijn origineel en met de hand gemaakt door Ronald in onze studio in Rotterdam. Elk schilderij is op de voorkant en achterkant gesigneerd en je ontvangt een certificaat van echtheid.

Deze kunstwerken in serie kunnen dus op jouw wensen aangepast worden. Door deze werkwijze kunnen we de prijzen van de schilderijen aantrekkelijk houden (wederom een voordeel voor jou!): tussen €300 en €600 euro, afhankelijk van formaat.

Een schilderij op maat: Hoe werkt het?

In een paar stappen heb je al een schilderij geheel naar jouw wens. Bekijk de collectie, en zoek een schilderij wat past bij jouw smaak. Kies het gewenste formaat en optioneel een baklijst. Nadat je je bestelling hebt geplaatst en ons een bericht met eventuele instructies hebt gestuurd (optioneel), maakt Ronald het schilderij(en) binnen 1-2 weken.

Wanneer het kunstwerk klaar is, sturen wij je afbeeldingen van het schilderij ter acceptatie. Er is ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Na jouw goedkeuring worden de schilderijen doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat als je niet tevreden bent met het eind resultaat, je de bestelling kunt annuleren en een volledige geldteruggave kunt ontvangen voordat de schilderijen worden verzonden.