Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Pop Art Canvas Print

Pop Art Canvas Print

Ben je op zoek naar een groot statement piece? Maar wil je ook iets betaalbaars? Kies dan voor een pop art canvas print!
Stoere pop art portretten voor een betaalbare prijs. Zo zijn er al pop art canvas prints vanaf 499 euro, inclusief lijst.

Pop Art

In de kunststroming Pop Art zien we de verheerlijking van de consumptiemaatschappij met behulp van alledaagse afbeeldingen zoals soepblikken en cola flesjes. Een andere belangrijk thema zijn glamourachtige portretten en beroemdheden zoals Elvis Presley en Marilyn Monroe. Deze heldere en krachtige beelden worden uitgedrukt in felle en heldere kleuren, en doet denken aan reclameafbeeldingen op straat. Ook door de vervreemding van een vergroting of herhaling herken je een popart kunstwerk.

Canvas print

Onze selectie canvas prints zijn gebaseerd op bestaande schilderijen van Ronald Hunter en ROCO.studio. Deze zijn op hoge kwaliteit ingescand en digitaal bewerkt voor canvas print. Het canvas word vervolgend door ons met de hand opgespannen op een houten frame. Het kunstwerk word afgemaakt met een houten lijst, deze is eventueel geverfd zodat het perfect aansluit bij de canvas print. Zo is een pop art canvas print een mooi en betaalbaar alternatief voor een origineel geschilderd schilderij.

Pop Art Portretten

Naast pop art canvas print hebben we ook verschillende pop art zeefdrukken van ROCO.studio beschikbaar. Leuk om cadeau te geven of om op te hangen met andere schilderijen op en kunstmuur. Bekijk hier onze blog voor inspiratie en onze tips voor het maken van een kunstmuur.