Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Kunst Cadeau

Kunst cadeau geven

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen, verjaardag, bruiloft of een ander gelegenheid? Geeft kunst cadeau! Bij roxier hebben we een breed aanbod van tijdloze en abstracte kunstwerken, die makkelijk passen in elk interieur. Zo hebben we voor elk wat wils van schilderijen op canvas en papier tot zeefdrukken, objecten en limited editions. Daarbij zijn wij een groot voorstander van betaalbare kunst, waardoor het voor een breed publiek mogelijk is om originele kunst te bezitten en maar zeker ook kunst cadeau te geven.

Kust cadeau tips

Kunst kopen kan een moeilijke opgave zijn, daarom hebben we een paar tips voor je! Het belangrijkste is om je te realiseren, dat je het kunstwerk niet voor jezelf koopt en je eigen smaak opzij moet zetten. Kijk goed naar het interieur en de smaak van de ontvanger. Welke stijl, kleuren en vormen zie je terug?
En hoewel je waarschijnlijk een groot gebaar wilt maken, en een groot cadeau wilt geven, is het vaak veiliger om voor een kleiner werk te gaan. Als het cadeau minder aanwezig is in de ruimte is het makkelijker te plaatsen, combineren en te stylen voor de ontvanger. En is de ontvanger toch niet helemaal blij met het kunstwerk, geen probleem, je kunt het kunstwerk altijd retourneren bij roxier.

Kunst cadeau bon

Kun je echt niet kiezen, maar wil je toch iets speciaal cadeau geven? Geef dan een cadeaubon van Ronald Hunter cadeau! Zo kan de ontvanger zelf iets uitzoeken wat helemaal bij hun interieur past en waar ze nog jaren plezier van hebben. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon en kunt hem digitaal via de mail of per post ontvangen. Leuk om geven én te krijgen.