Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
Vanaf deze zomer - alleen open op afspraak -

Art Rotterdam 2021

roze blauw schilderij

Art Rotterdam 2021

De Rotterdam Art Week 2021 staat voor de deur. Dit kunst festival is inmiddels uitgegroeid tot een must voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers, en vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 4 juli.

Een hele week lang bruist Rotterdam op wel 40 verschillende plekken met kunst tentoonstellingen, culturele wandelingen, open ateliers, lezingen, performances, debatten, pop-up shows en meer.
Kijk voor kaartjes, het volledige programma en meer informatie op de website van Rotterdam Art Week.

Roxier & Art Rotterdam

Ook roxier is natuurlijk van de partij! In onze galerie exposeren wij tijdens Rotterdam Art Week de schilderijen van de Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter. Ronald is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen, die bekend staan om hun gelaagdheid, veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald werkte jaren als grafisch ontwerper totdat hij negen jaar geleden de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Ronald Hunter Exposeert

Ronald Hunter exposeert zijn werk permanent online op zijn eigen website ronaldhunter.nl. Hier kun je zijn meest actuele werken zien, maar ook welke schilderijen er op bestelling kunnen worden gemaakt. Bovendien maakt Ronald graag werk in opdracht, in ieder gewenst formaat.

Maar we begrijpen dat zijn werk pas gaat leven als je het in het echt ziet. En dat kan tijdens Art Week! Roxier art heeft een mooie selectie samengesteld van Ronald’s schilderijen op canvas, schilderijen op papier en zeefdrukken. Deze kun je vrijblijvend komen bekijken in onze galerie op de Beukelsdijk 102B in Rotterdam. De koffie staat klaar!Wil je ons een andere keer buiten Art Rotterdam bezoeken of heb je andere vragen neem dan contact met ons op. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste kunstwerken en aanwinsten? Volg roxier art gallery dan op Instagram.