Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Kunst voor interieur projecten

kunst voor interieur projecten

Veel interieurontwerpers hebben al ervaren dat kunst een WOW-factor in een interieurproject kan zijn. Kunst maakt het verschil, vooral wanneer het speciaal is gemaakt voor het project. Maar waar kun je op maat gemaakte kunst voor interieur projecten vinden?

Voor kunst op maat ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben niet alleen een ruime collectie aan originele kunstwerken om uit te kiezen. We hebben ook uitgebreide ervaring in het maken van kunst op maat voor professionele projecten.

kunst voor interieur projecten

 

Onze kunstenaar Ronald Hunter is een meester in het maken van kunst voor ontwerpprojecten. Zijn oeuvre bestaat uit kunst die gemakkelijk in een interieur past, of statement-stukken die de show zullen stelen. Neem bijvoorbeeld dit Pop Art-portret van Audrey Hepburn (rechts). Ronald maakte dit XL-schilderij (150x150cm) voor een ontwerpbureau in de VS.

Deze klant was dolblij met het resultaat, en zijn vooral tevreden met de snelle doorlooptijd en open communicatie met ons.

 

Snel en simpel

Onze methode van werken is snel en simpel. Na ontvangst van de aanvraag (en overeenstemming bereikt over planning en budget), maakt ons team binnen enkele dagen een digitale schets. De schets geeft een duidelijk idee en is ook nuttig in uw klantpresentatie. Na goedkeuring maakt Ronald Hunter de originele kunstwerken in 1-2 weken. Na uw goedkeuring, wordt de kunst binnen 5 werkdagen verzonden. Lees hier meer over onze manier van werken.

In ieder geval is uw project timing leidend voor ons. We kunnen niet alleen leveren aan projecten over de hele wereld. Bovendien bieden we onze klanten kunst op maat tegen interessante tarieven en houden we onze verzendkosten laag.

We staan klaar om aan elk verzoek tegemoet te komen. Neem contact op als u geïnteresseerd bent in een professionele samenwerking. We reageren meestal binnen enkele uren.

Bekijk hier enkele van onze recente projecten. En volg ons vooral op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe aanwinsten.