Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Roxier is OPEN

Wij zijn OPEN OPEN OPEN!

We mogen weer, Roxier is open! Winkels, horeca, theaters, festivalterreinen èn hun bezoekers hebben er maandenlang naar gesnakt. Geïnspireerd door deze maatschappelijke vreugde presenteert Ronald Hunter zijn kunstwerk OPEN. Dag en nacht, en in het kader van ART Rotterdam 2021, te bezichtigen bij galerie Roxier in hartje Rotterdam.

Als er één ding de afgelopen tijd duidelijk is geworden, is dat wel het belang van de behoefte om samen te bekijken en te beleven. Nu onder meer restaurants, festivals, theaters, winkels en musea weer OPEN mogen, maken we daar maar al te graag gebruik van.

Ronald Hunter Exposeert!

Aanleiding genoeg voor kunstenaar Ronald Hunter om de heropening van onze maatschappij op artistieke wijze mee te vieren. “April 2020, middenin coronatijd, kregen wij de sleutel van onze nieuwe galerie op de Rotterdamse Beukelsdijk. De plannen voor een groots openingsfeest moesten voorlopig in de ijskast gezet worden. Desondanks wist de online shopper onze webwinkel goed te vinden en hebben we een mooie start gemaakt.

 

“Nu onze galerie, als deel van de Nederlandse maatschappij, van het slot mag, heb ik me bij het maken van een nieuwe installatie laten inspireren door de welbekende neon ‘OPEN’-bordjes.” – Ronald Hunter

 

De installatie OPEN is dag èn nacht te bewonderen in de etalage van Kunst Galerie Roxier, te vinden aan Beukelsdijk 102-B in hartje Rotterdam.

Galerie Roxier

Kunst Galerie Roxier gelooft in betaalbare kunst. De galerie verkoopt origineel werk voor een eerlijke prijs zodat iedereen in staat wordt gesteld om van kunst te genieten. In de realisatie van de aangeboden kunstwerken staat transparantie altijd voorop: een groot deel van de collectie wordt ter plekke in de studio gemaakt, door kunstenaars als Ronald Hunter. Tot de collectie van de galerie behoren onder meer fotografie, schilderijen en bijzondere limited editions.Wil je de galerie komen bezoeken? Roxier is open van maandag tot en met vrijdag van 9:00-17:00 uur. Tijdens Art Week Rotterdam 2021 zijn wij op zaterdag 3 en zondag 4 juli extra open van 10:00 tot 18:00 uur. Wil je ons buiten deze tijden bezoeken, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste kunstwerken? Volg ons dan op instagram!