Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

De nieuwe collectie schilderijen op papier

schilderijen op papier van ronald hunter

Betaalbare schilderijen op papier van Ronald Hunter

Wil je originele abstracte kunst in huis, maar er niet te veel voor betalen? Dan is de nieuwe collectie schilderijen op papier van Ronald Hunter misschien wel iets voor jou. Elk kunstwerk is uniek en handgemaakt door Ronald Hunter. Door de grote variatie en speelse compositie van kleur en vorm past het in elk interieur. Verkrijgbaar op papier van hoge kwaliteit in A2 formaat (42 x 59,4 cm). Deze schilderijen zijn een leuke manier om een kunst collectie te starten; bovendien zijn ze makkelijk te combineren of te wisselen.

Ronald is een groot voorstander van betaalbare kunst en wil dat iedereen zijn werk kan kopen. Dus hoewel elk schilderij uniek is, hoeft er geen hoog prijskaartje aan te hangen. Zo kun je al een originele Ronald Hunter bezitten voor 129 euro (excl. verzendkosten). Zo wordt het interessant om verschillende schilderijen te combineren tot een kunst muur. In een blog op de website van Ronald Hunter geven we tips voor het creëren van een mooie kunst muur.De schilderijen op papier van Ronald Hunter zijn niet alleen gesigneerd op de voorkant, je ontvangt ook een certificaat van echtheid. De foto’s illustreren hoe het schilderij eruit zou zien met passe-partout en lijst. Heb je interesse in een lijst? Neem dan contact met ons en we helpen je verder.

Familieportretten op papier

Als vast onderdeel van Ronalds collectie op papier zijn de abstracte familieportretten. Deze schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillen in kleur en compositie. Maar ze komen duidelijk allemaal uit dezelfde familie en hebben elk een eigen karakter. Ook leuk om cadeau te geven bij een housewarming of gezinsuitbreiding.De collectie van Ronald Hunter blijft voortdurend groeien met nieuwe kunstwerken op zowel papier als op canvas. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan Ronald op Instagram.