Skip to main content
Kleurrijke schilderijen Grote schilderijen Abstracte schilderijen
15% korting op canvasprints met code: canvasprint15

Decoratief Wandbord van ROCO Studio

De nieuwe ROCO collectie decoratieve wandborden

Met trots presenteren wij het eerste decoratieve wandbord uit de serie Perfect Pattern van ROCO Studio.

Misschien herken je de blauwe Perfect Pattern bloemen (die een beetje doen denken aan de patronen van Royal Delfts Blauw) en het pop art portret dat ROCO Studio eerder maakte. Het schilderij is de inspiratiebron voor dit wandbord, waarbij de sfeer van het schilderij is overgebracht op een nieuw medium. Dit pop art portret is namelijk gemaakt op hoogwaardig aardewerk gedrukt en geschikt als decoratie aan de muur of in de kast. En daar zijn wij bijzonder blij mee, want wij kunnen niet genoeg krijgen van de Perfect Pattern serie!Je ontvangt dit decoratieve wandbord met een los ophangsysteem geschikt om op te hangen. Mocht je dit wandbord liever in de kast zetten dan kan dat; het ophangsysteem kun je er namelijk makkelijk afhalen. Hierdoor kunt je hem ook in een houder zetten. Mooi aan de wand, maar dus ook op een schouw, bijzettafel of in een open vitrinekast. Je zou het zelfs als luxe onderbord kunnen gebruiken.

Het eerste ontwerp sierbord nu als pre-order verkrijgbaar.

Dit wandbord is de eerste in een reeks van Perfect Pattern sierborden

Let op: dit eerste design is nu verkrijgbaar als pre-order. Dus wil je zeker zijn van zo’n uniek kunstwerk, bestel hem dan vast hier. Er is een beperkte oplage van 100 stuks en op = op.

De verwachte levertijd is eind september 2021.Wil je op de hoogte blijven van het werk van ROCO en andere kunstenaars in onze galerie? Volg ons op Instagram!

Tot slot: wil je een werk in het echt bewonderen? Maak een afspraak om langs te komen in de galerie.